Katolička škola predstavljena na 13. Sajmu cjeloživotnog učenja u Novskoj

U ponedjeljak 27. rujna, u sklopu otvorenja 15. Tjedna cjeloživotnog učenja koje se održava pod naslovom „Provježbaj mozak“, na gradskoj tržnici u Novskoj, održan je 13. Sajam cjeloživotnog učenja. Organizator spomenute kampanje i Sajma je Pučko otvoreno učilište Novska, u suradnji s Agencijom za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Među ostalim ustanovama, na Sajmu se predstavila i Katolička osnovna škola u Novskoj predvođena ravnateljem Krunoslavom Jurakovićem, učiteljicama Jelenom Leko i Petrom Diklić te učenicima Brigitom Brtan i Nikolom Jolićem koji su istaknuli rad, misiju i djelovanje Škole na odgojno-obrazovnom području. Posebno su predstavljeni i izloženi kreativni radovi učenika.

Sajam su također posjetili učenici drugog, trećeg i četvrtoga razreda Škole predvođeni svojim učiteljicama Marijom Lucić, Dajanom Melnik i Marijom Horvat.

Uz mnoge druge goste, u otvorenju spomenute kampanje i Sajmu sudjelovali su i Vesna Šerepac, ravnateljica Uprave za odgoj i obrazovanje Ministarstva znanosti i obrazovanja, ravnatelj Agencije za strukovno obrazovanje Mile Živčić, zamjenik Sisačko-moslavačkog župana Mihael Jurić, zamjenik gradonačelnika Grada Novske Siniša Kesić te domaćin, ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Novska Miroslav Perošević.

Facebook
Twitter
LinkedIn