KOŠuN-ov sportski dan 2024.

U utorak, 11. lipnja 2024., u popodnevnim satima, na otvorenom gradskom prostoru ispred Sportske dvorane u Novskoj, održan je Sportski dan Katoličke osnovne škole u Novskoj.

Sportski dan organiziran je u sklopu projekta Katoličke škole pod nazivom „Sam svoj majstor 2“ sufinanciranog od strane Zaklade „Hrvatska za djecu“. Na spomenutom događaju, uz djelatnike Škole, okupili su se i svi učenici u zajedništvu sa svojim roditeljima, braćom i sestrama te budući prvašići.

Na početku je susreta sve okupljene pozdravio ravnatelj Krunoslav Juraković poželjevši svim sudionicima puno sreće i uspjeha u organiziranim igrama. Naglasio je da je smisao ovog događaja izgrađivanje međusobnog zajedništva djece i roditelja, a što se posebno ostvaruje kroz sport i igru. Potom je u ime organizacijskog tima sve pozdravila učiteljica Marinela Babić koja je prisutnima izrekla upute kako će se odvijati igre. Nakon toga svi zajedno su za zagrijavanje otpjevali i otplesali pjesmu „Rim Tim Tagi Dim“. Potom su učenici podijeljeni u više skupina i ekipa te su se natjecali u različitim igrama s loptama, poligonima s preprekama, povlačenju konopa itd. Po završetku natjecateljskog dijela, uslijedilo je proglašenje pobjednika, a zatim su odigrane tri igre ekipe roditelja i učitelja.

Više fotografija pronađite u fotogaleriji.

Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Zaklade “Hrvatska za djecu“. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim uvjetima ne može se smatrati kao odraz stajališta Zaklade “Hrvatska za djecu“.

Facebook
Twitter
LinkedIn