Predstava u povodu proslave sv. Nikole

U četvrtak, 7. prosinca učenici razredne nastave Katoličke osnovne škole u Novskoj pod vodstvom svojih učiteljica gledali su predstavu “Magic show” Luke Vidovića u prostorima Pučkog otvorenog učilišta u Novskoj. Mađioničar Luka Vidović svojom izvedbom nasmijao je sve prisutne. Predstava je od početka do kraja ispunjena smijehom, zabavom, humorom i trikovima.

Posebnost ove predstave je i u tome da je potpuno interaktivna, odnosno mađioničar Vidović iz publike izabere nekoliko djece da mu na pozornici pomažu pri izvođenju trikova. Učenici naše škole također su sudjelovali u izvedbi. Sva ona djeca koja nisu pozvana na pozornicu ne ostanu razočarana jer i cijela publika tijekom predstave direktno pomaže u izvođenju trikova. Djeca su se vesela i puna dojmova vratila u školu.

Na predstavi su sudjelovale sve osnovne škole s područja grada Novske. Posebna zahvala ide Gradu Novska i Pučkom otvorenom učilištu Novska što sada već tradicionalno u povodu blagdana sv. Nikole na ovakav način počaste učenike osnovnih škola.

Facebook
Twitter
LinkedIn