Djelatnici KOŠuN-a na adventskoj duhovnoj obnovi u zagrebačkoj Bogosloviji

Na početku došašća, 4. prosinca, u prostorima Nadbiskupskog bogoslovnog sjemeništa u Zagrebu, održana je adventska duhovna obnova djelatnika Katoličke osnovne škole u Novskoj. Duhovnu obnovu predvodio je vlč. Anto Pavlović, duhovnik u Bogosloviji. Po dolasku u Bogosloviju, djelatnike je primio odgojitelj bogoslova vlč. Toni Potrebić te im uputio riječi dobrodošlice.


Na početku susreta, prisutne je pozdravio ravnatelj Krunoslav Juraković koji je u kratkim crtama predstavio voditelja duhovne obnove. Potom je uslijedilo predavanje i duhovno razmatranje duhovnika Pavlovića na temu „Riječ je tijelom postala“ iz Ivanova evanđelja. Nakon toga, otvorena je rasprava i mogućnost postavljanja pitanja na temu katoličkog odgoja. U drugom dijelu susreta, u bogoslovnoj kapeli, održano je slavlje pokorničkog bogoslužja i svete ispovijedi, a potom i euharistijsko slavlje.


Po završetku cijelog susreta, uslijedio je zajednički ručak u bogoslovnoj blagovaonici gdje su se djelatnici Škole priključili ostalim odgojiteljima, bogoslovima i časnim sestrama koje ondje borave.

Na početku objeda, riječi pozdrava i dobrodošlice uputio je i rektor Željko Faltak, a na kraju ravnatelj Krunoslav zahvalio je duhovniku Pavloviću na održanoj duhovnoj obnovi te rektoru Faltaku na gostoprimstvu i organizaciji. Susret je završio zajedničkim druženjem u prostorima Bogoslovije.

Facebook
Twitter
LinkedIn