Zaklada „Hrvatska za djecu“ ponovno sufinancira KOŠUN-ov projekt

U prostorima Katoličke osnovne škole u Novskoj, 21. rujna 2023. godine potpisan je Ugovor o dodjeli financijskih sredstava između Zaklade „Hrvatska za djecu“ i Katoličke osnovne škole u Novskoj za provedbu novoga projekta „Sam svoj majstor 2“. U ime Katoličke škole ugovor je potpisao ravnatelj Krunoslav Juraković u prisustvu voditeljice projekta Tine Grubanović.

Zaklada „Hrvatska za djecu“, kao i proteklih godina, ponovno je pozitivno ocijenila spomenuti projekt Katoličke škole u Novskoj te ga sufinancirala u iznosu od 11.822,05 eura. Provedba projektnih aktivnosti započinje u mjesecu listopadu ove godine.

Projekt je osmislila Katolička osnovna škola u Novskoj, a radi se o nastavku istoimenog projekta iz prošle školske godine. U sklopu projekta, u ovoj školskoj godini provest će se tri školske manifestacije: Dan otvorenih vrata u ožujku, Sportski dan u svibnju te Završna konferencija u lipnju 2024. Kroz tri edukativno-kreativne radionice: Razigrani kuhari, Mali botaničari i Ja volim sport potaknut će se i promovirat će se zdrav način života gdje će naglasak biti na kretanje i aktivnu vježbu, poticanje zdrave prehrane, bolju organizaciju i izbjegavanje brze i masne hrane te će naglasak biti na očuvanje okoliša uređivanjem školskog dvorišta. Ukupno će se provesti 9 radionica za učenike, roditelje, ali i učitelje te druge odgojno – obrazovne djelatnike Škole. U prosincu započinju radionice „I ja volim sport“ od kojih će se provesti ukupno 5 radionica, dvije radionice kulinarstva u siječnju i veljači te dvije radionice botaničara u travnju i svibnju.

Ova je vijest izrađena uz financijsku podršku Zaklade “Hrvatska za djecu”. Sadržaj ove vijesti u isključivoj je odgovornosti Korisnika i ni pod kojim uvjetima ne može se smatrati kao odraz stajališta Zaklade “Hrvatska za djecu”.

Facebook
Twitter
LinkedIn