U KOŠUN-u primljena sedma generacija prvašića

U ponedjeljak, 4. rujna, u Katoličkoj osnovnoj školi u Novskoj, započela je nova nastavna godina u kojoj je u prvi razred upisano novih 20 prvašića.

Program prijema prvašića, na kojem su sudjelovali i njihovi roditelji te svi učenici i djelatnici, započeo je u jutarnjim satima ispred škole. Ondje su nove prvašiće dočekale njihova razredna učiteljica Dajana Melnik i učiteljica u nastavi produženog boravka Jelena Leko. Nakon toga je uslijedio program dobrodošlice gdje su izvedene pjevne, plesne i recitatorske točke starijih učenika pod vodstvom učiteljice Marije Lucić.

Po završetku programa, ravnatelj Krunoslav Juraković uputio je pozdravnu riječ i predstavio novim učenicima njihove učiteljice i ostale djelatnike koje će novi učenici redovito susretati. Zahvalio je roditeljima na povjerenju koje su iskazali upisom djece u Katoličku školu. Kazao je da je ovo sedma generacija učenika te da sada Škola broji preko 12 učenika i 30 zaposlenih djelatnika. Na završetku je svim učenicima, roditeljima i djelatnicima poželio puno uspjeha i obilje Božjeg blagoslova u novoj školskoj i nastavnoj godini te im je prenio pozdrave osnivača Škole, požeškog biskupa Antuna Škvorčevića.

Nakon toga učiteljice su povele svoje nove đake do učionice u kojoj se održao kratak sastanak s roditeljima. Tom prilikom učenicima su podijeljeni prigodni pokloni i udžbenici. Radujemo se novom početku školske i vjeronaučne godine te želimo sretan i blagoslovljen početak nove školske godine svim učenicima, djelatnicima i roditeljima!

Facebook
Twitter
LinkedIn