Edukacija o poduzetništvu i aktivnom građanstvu

U sklopu projekta „Ready-STEM-Grow“, učitelji Katoličke osnovne škole u Novskoj sudjelovali su na edukacijama iz područja poduzetništva i aktivnog građanstva na teme: apiinhalacija, apiterapija te komunikacijski alati u poduzetništvu.

Obzirom da će se u sklopu projekta opremiti tematska STEM učionica s fokusom na živi svijet oprašivača i prevenciju narušavanja ravnoteže u pčelinjoj zajednici, za učitelje su organizirane tematske edukacije s poveznicom na pčele.

Učitelji su se upoznali s poduzetničkim svijetom te prezentiranjem proizvoda na tržište. Predsjednica apiterapijskog društva dr. sc. Gordana Hegić održala je učiteljima edukaciju o apiinahalacijama i apiterapijama te predstavila svoje početke na kojima je imala uspone i padove.

Učitelji su posjetili obrt za apiinhalacije i apiterapije u Starom Grabovcu gdje ih je dočekala vlasnica obrta Josipa Kujundžić. Predstavila je svoj obrt te čime se bavi, ali se osvrnula na svoj poduzetnički plan koji je realiziran uspješno i traje već godinama.

Facebook
Twitter
LinkedIn