Učenike prvoga razreda posjetila gradonačelnica Novske

U povodu početka nove školske godine, u srijedu, 7. rujna, Katoličku osnovnu školu u Novskoj posjetila je gradonačelnica Novske Marija Kušmiš te se tom prigodom susrela s 19 novih prvašića spomenute Škole. Na početku susreta, gradonačelnicu Kušmiš pozdravio je ravnatelj Krunoslav Juraković te joj zaželio dobrodošlicu u Katoličkoj školi.

Predstavio joj je učenike prvog razreda te kazao kako je Škola ponosna što je ove godine upisala šestu generaciju učenika te sada broji preko stotinu učenika od prvog do šestog razreda. Ukratko je prikazao što se planira urediti u narednom vremenu u školi s obzirom na organizaciju i prostorne uvjete.

Gradonačelnica Kušmiš poželjela prvašićima i njihovoj učiteljici Mariji Lucić puno uspjeha u započetom školovanju. Iskazala je zadovoljstvo što Škola iz godine u godinu napreduje i razvija se te postaje važna za novljansku sredinu. Kazala je kako vjeruje da će svi prvašići u ovoj školskoj godini imati mnogo izvrsnih ocjena te da će se ugodno osjećati u ovoj školi, a potom im je podijelila prigodne slatkiše.

Na kraju susreta, ravnatelj Krunoslav zahvalio je gradonačelnici na njezinom posjetu te za sve ono što Grad Novska čini za Katoličku školu, napose za one korake oko gradnje zgrade u kojoj će svoje mjesto imati učenici spomenute škole.

Facebook
Twitter
LinkedIn