Božićna priredba Katoličke osnovne škole u Novskoj

U četvrtak 23. prosinca 2021. održana je Božićna priredba Katoličke osnovne škole u Novskoj. Priredba se održala za sve djelatnike i učenike naše škole, a vrijedni učenici pripremili su bogat program. Program je otvorio školski zbor pjesmom ,,Božić dolazi’’.

Božićnim recitacijama su se predstavili učenici prvog i drugog razreda, dok su učenici trećeg razreda izveli scensku igru ,,Veliko čudo za mali bor”. Kako bi pokazali važnost i ulogu anđela u svakodnevnom ljudskom životu, učenici četvrtog razreda izveli su monologe anđela, dok je dramska skupina, koju čine učenici petog razreda, izvela igrokaz ,,Anđeli na zadatku”.

Program su obogatile i glazbene točke učenika. Rafaela Mitrović na gitari je izvela skladbu ,,La serieuse”, a Tena i Andrija Jež na klaviru i braču skladbu ,,The First Noel”.Priredba je završila prigodnim riječima ravnatelja Krunoslava Jurakovića koji je pohvalio rad i trud svih učenika i njihovih učiteljica na izvrsno pripremljenoj Božićnoj priredbi. Zaželio je svima radostan i blagoslovljen Božić.

Na kraju su svi zajedno otpjevali pjesmu ,,Svim na zemlji”, a mir rođenoga Spasitelja ispunio je božićnom radošću sva srca.

Posjetite i pogledajte fotografije u našoj fotogaleriji.

Facebook
Twitter
LinkedIn