U Katoličkoj školi u Novskoj započinje novi projekt „KOŠUN za sretnu obitelj 2“

U prostorima Razvojne agencije Grada Novske – NORA, 10. studenoga 2021. godine potpisan je Ugovor o dodjeli financijskih sredstava između Zaklade „Hrvatska za djecu“ i Katoličke osnovne škole u Novskoj za provedbu novoga projekta „KOŠUN za sretnu obitelj 2“.

Projekt „KOŠUN za sretnu obitelj 2“ nastavak je istoimenog školskog projekta iz 2019. godine, a koji je osmislila Katolička osnovna škola u Novskoj uz suradnju i stručnu podršku Razvojne agencije Grada Novske – NORA. Ovim projektom, u školskoj godini 2021./2022., uredit će se prostor nove učionice te će se provesti tri školske manifestacije i četiri edukativno-kreativne radionice koje će se održavati jednom mjesečno, a sve s ciljem što veće međusobne povezanosti djece i njihovih roditelja.

Zaklada „Hrvatska za djecu“ pozitivno je ocijenila spomenuti projekt Katoličke škole u Novskoj te ga sufinancirala u iznosu od 78.000,00 kuna. Provedba projekta započinje ovoga mjeseca, a sve planirane aktivnosti organizirat će se u skladu s epidemiološkim mjerama.

Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Zaklade “Hrvatska za djecu“. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim uvjetima ne može se smatrati kao odraz stajališta Zaklade “Hrvatska za djecu“.

Facebook
Twitter
LinkedIn