U Katoličkoj školi u Novskoj primljena peta generacija učenika

U ponedjeljak, 6. rujna, započela je nova nastavna godina. Tom prigodom u Katoličkoj osnovnoj školi u Novskoj primljena je peta generacija učenika. Tako je dvadeset novih prvašića, zajedno s njihovim roditeljima, na ulazu u školu dočekala njihova učiteljica Ivana Marušić. Potom je u prostorima škole uslijedio program dočeka prvašića na kojem su sudjelovali učenici svih razreda pod vodstvom učiteljice Marije Lucić.

Na početku programa, sve je prisutne pozdravio ravnatelj Krunoslav Juraković koji je zaželio dobrodošlicu novim učenicima i njihovim roditeljima, a nakon toga izvedene su glazbene i recitacijske točke. Po završetku, ravnatelj Krunoslav je predstavio novim učenicima njihove učiteljice i druge djelatnike. Zatim je prenio pozdrave požeškog biskupa Antuna Škvorčevića, osnivača Škole.

U drugom dijelu programa koji se odvijao u prostorima učionice, svaki je učenik odabrao svoje mjesto te su ih na klupi dočekali udžbenici i mali prigodni darovi. Potom se učenicima i roditeljima obratila spomenuta učiteljica Ivana, a nakon nje i učiteljica u produženom boravku Petra Diklić. Učenici su svoje prazne torbe ispunili udžbenicima te su radosni dočekali svoj prvi dan škole.

Više fotografija pronađite u fotogaleriji.

Facebook
Twitter
LinkedIn